Şenyurt Atatürk İlkokulu
Ortaköy Mahallesi Kültür Sokak No19 Şenyurt Kasabası Turhal / TOKAT

VİZYON

İlimizde örnek eğitim ortamında örnek öğrencileri yetiştirerek her yönüyle örnek gösterilmek.Milli kimliği ile bütünleşip özgüveni yüksek,geleceğin Türkiye´sini teslim edeceğimiz genç nesiller yetiştirmektir.

MİSYON

Milli eğitimin amaçları doğrultusunda öğrenmeyi seven,kendine güvenen,bilgi becerikli bireyler olmalarına yardım eden ,teknolojiyi yakalamış ve geleceğin teknolojisine katkıda bulunabilecek,ailesini,toplumunu,insanlığı seven;Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,bilgi ve becerilerini yararlı olmak için kullanan,dürüst duyarlı ve sevgi dolu bireyler yetiştirmek ve çalışanlarımıza katılımcı demokratik ortam yaratmak için varız.

Normal Eğitim

İL 33 km İLÇE 12 km

Kasaba

Proje Çalışmaları